Monday, September 5, 2016

Dag Studio

De vakantie is weer afgelopen. Wat gaat de tijd toch snel. De 6 weken dat de kids vrij hadden zijn omgevlogen! Ik heb zelf geprobeerd zo hier en daar wat vakantiemomentjes in te lassen en dat is goed gelukt kan ik zeggen. We zijn heerlijk uit gaan eten, hebben leuke strandjes in de buurt bezocht en hebben vooral heel veel genoten van onze schatjes. Naast het werk dat toch ook doorliep en de vakantiemomentjes moest er vooral wat opgeruimd, geschilderd en verhuisd worden ivm de grote kamer wissel die hier moet plaats vinden (lees hier). Nu had ik gehoopt dat de oudste twee op dit moment een prachtige nieuwe kamer zouden hebben, maar helaas, zover zijn we nog niet. Ik kan gelukkig wel melden dat de grootste klus is geklaard en dat is de verhuizing van mijn Studio. Afgelopen week maakte ik de eerste stickers in mijn nieuwe werkkamer. Ik zit nu op de grote zolderruimte, dat is een hele mooie ruimte die we een aantal jaar terug helemaal hebben opgeknapt. Dus het was vooral een kwestie van rommel opruimen voordat ik hiernaartoe kon verhuizen. Nu was dat opruimen een grote klus, maar wat ook aardig wat tijd in beslag nam is het verwijderen van het mooie behang op de muur van mijn (inmiddels) oude Studio. De onderliggende verf kwam ook los, dus ik heb de hele muur kaal moeten maken. Vervolgens heb ik de muur geschuurd (wat stuift/stoft dat!!!!!, ondanks dat de deur dicht zat heb ik de hele bovenverdieping stofvrij moeten maken daarna) en voorgestreken. Helaas mag je dan nog niet de kwast ter hand nemen, want eerst moet nog alles afgeplakt worden en als dat dan is gebeurd dan mag je ein-de-lijk lekker verven. Tein gaat in deze kamer slapen en voor hem heb ik een mooie blauw gekozen (na zijn goedkeuring), niet te donker, niet te licht. Ik houd het nog even spannend, want als zijn kamer af is dan zal ik die hier ook laten zien. De nieuwe Studio zal ik ook een keer fotograferen voor jullie, maar daar moet nog wat werk verzet worden wat betreft decoratie. Nu wil ik nog even mijn oude Studio met jullie delen. Ik heb er jaren met veel plezier gewerkt en er heel wat stickers gemaakt. Dag Studio, bedankt voor de fijne tijd!

Oh ja, wie hier vandaag een Monday's Motivation had verwacht, sorry! Ik wil niet het mes in het varken laten steken, maar ik heb besloten dat ik niet elke maandag een MM ga plaatsen. Ik ga er zeker mee door, maar iets minder frequent. Dit omdat ik anders het "ritme" op mijn blog niet meer "kloppend" vind. Ik vind helaas nog niet de tijd om elke week meerdere blogposts te plaatsen en dan komen de MM posts achter elkaar aan zonder andere blogposts ertussen en dat vindt ik niet mooi staan als je door mijn blog scrolt. Ik vind het mooier en leuker als er iets meer afwisseling is...
1 comment:

  1. Dat was een hele mooie werkruimte. Ben benieuwd naar de nieuwe.
    Succes met klussen verder.

    ReplyDelete