Tuesday, August 9, 2016

Oh Deer!

De kids hebben lekker zomervakantie en dat geeft mij ook meteen een vakantiegevoel. In de jaren na mijn studie en voordat ik kinderen had was dat “grote vakantie” gevoel een beetje weg. Zelf pak je niet zo snel 6 weken vrij en dan ging het heerlijke zomervakantiegevoel altijd een beetje aan me voorbij. Maar sinds dat er weer sprake is van schoolvakanties hier in huis, wordt er volop vakantiegevierd (deels in mijn hoofd, in de praktijk neem ik nog steeds niet 6 hele weken vrij ;-)). Omdat ik volgend jaar ga trouwen met mijn lief (eindelijk!) moet er gespaard worden. Een heerlijke zonvakantie naar Mallorca of Ibiza zit er dus niet in. Maar dat kan de pret niet drukken, we maken gewoon allerlei leuke uitstapjes in Nederland en ook onze tuin is omgetoverd tot een zwemparadijs met een enorm opzet bad. Ook moet hier in huis de grote kamerwissel nog plaats vinden. Mees slaapt nog steeds bij ons op de slaapkamer (wat ik heel gezellig vind) en heeft nog geen babykamer. Daarvoor moet ik eerst mijn studio naar de zolder verhuizen, Tein naar mijn oude studio, Fiene naar Tein’s oude kamer en Mees dus naar Fiene’s oude kamer. Snap je het nog? Het betekent in ieder geval dat ik 4 nieuwe kamers mag inrichten! Dat vind ik een van de leukste dingen om te doen. Het doel is om deze zomervakantie alle kamers klaar te hebben. Alleen schiet het niet echt op. Oorzaak: ik kan niks weggooien! Overal zie ik potentie in of ik heb er mooie herinneringen aan. Omdat er dus echt wat ruimte gemaakt moet worden, MOETEN er echt spullen WEG. Dit kost mij dus heeel veel tijd. Tussen het weggooien door kan ik me gelukkig bezighouden met de inrichting. Voor Fiene’s nieuwe kamer wil ik graag oud roze/nude als basiskleur gebruiken. Het liefst zou ik dit alleen maar combineren met grijs en wit, maar ze houdt zelf natuurlijk van alle tinten roze, dus die worden dan ook gebruikt. Bij deze een moodboard van leuke items voor een roze meidenkamer. Zoals je ziet is het hert een terugkerend item. Door een bepaald item (of kleur) vaker terug te laten komen  creëer je saamhorigheid in je interieur. 1 Niet echt een interieur accessoire zou je misschien zeggen over deze mooie ketting van Wildling, maar ik denk dat het naast een mode accessoire ook een leuk detail is in de kinderkamer. Hang hem over een kastknopje of over de hoek van de spiegel bijvoorbeeld. 2 Imps & Elfs heeft prachtig beddengoed. Ik heb deze zelf in het blauw voor Mees en gebruik hem met veel plezier in de wandelwagen of op bed. En hoewel hij voor een grote mensen bed toch echt te klein is kan de roze variant op de nieuwe meisjeskamer gebruikt worden als dekentje in een leeshoekje of voor de poppen. 3 Naamsticker van Studio Haikje. Hoe leuk is het niet om je eigen naam in je favoriete kleur op je kamer te hebben? 4 Krukje van Bloomingville via Mevrouw Schaap. Handig om op te zitten, maar nog leuker om als bijzettafeltje/nachtkastje te gebruiken. 5 Over deze lamp van Ferm Living hoef ik toch niks meer te zeggen toch? Wie vindt deze nu niet leuk?

No comments:

Post a Comment