Wednesday, September 14, 2016

Instaswap

Aardig zijn is zooo belangrijk. Glimlach maar eens naar de kassajuffrouw, bijna altijd krijg je een positieve reactie terug. Of hoe fijn het voelt als iemand z'n paraplu in de stortregen boven jouw kinderwagen houdt. Wat een lief gebaar van deze medemoeder op het schoolplein. Ik heb er twee dagen goede zin van gehad! Een mooi initiatief om wat aardigheid te delen is Instaswap. Ik heb het vorig jaar ontdekt en ik ben er helemaal fan van. Een swap is een “uitwisseling” en "Insta" staat voor Instagram. Je gaat dus een uitwisseling aan met iemand anders die ook een Instagram account heeft. Je schrijft je in en dan krijg je een Swapmaatje toegewezen. Iemand anders krijgt jouw naam (allemaal geheim totdat de dag is aangebroken en iedereen z'n pakketje verstuurd). Voor jouw Swapmaatje maak of koop je een cadeautje of meerdere cadeautjes. Je inspiratie haal je uit de Instagram foto's van je Swapmaatje, je moet dus wel een openbaar profiel hebben anders kan je Swapmaatje niet zien wat je leuk vindt. Ik herhaal je MOET een openbaar profiel hebben. De oprichtster van Instaswap is Lynda Hovens en ik geloof dat zij al tientallen, als het er geen honderden zijn, mailtjes heeft moeten beantwoorden en versturen omdat mensen geen openbaar account hadden. Hele discussies ontstonden zelfs in die mailtjes. Is zeg maar een belangrijk dingetje ;-). Anyway als je inspiratie hebt opgedaan dan kan het leuke dingen bedenken/maken/kopen beginnen. Natuurlijk plaats je weer foto's op je Instagram van hoe je cadeautjes ingepakt zijn en van de cadeautjes die je ontvangt. Veel mensen maken er echt veel werk van en de cadeautjes worden prachtig ingepakt, het is 1 groot feestje op Instagram! Heel leuk om te volgen, je wordt er zeg maar blij van :-).  Kijk maar eens op Instagram #instaswap2016springedition. Nu staat dus de fall edition voor de deur en daar kun je je NU voor inschrijven. Ik heb me al ingeschreven en heb er nu al helemaal plezier van (en ik weet nog niet eens wie mijn Swapmaatje is, kun je nagaan!). Ik vond het leuk om mijn eigen cadeaupapier te ontwerpen en in het kader van delen & aardig zijn deel ik mijn printjes hier. Voel je vrij om ze te gebruiken, zou ik zelfs heel leuk vinden (mocht je een hogere resolutie willen, laat een berichtje achter en dan mail ik ze). Misschien zie ik je op Instagram? Oh, en voordat ik het vergeet, er is ook een Kidsswap! Speciaal voor de kinderen. Hoe leuk is dat?
No comments:

Post a Comment