Monday, September 19, 2016

Zwart & Wit in de wolken

Zwart & wit, het is een combinatie die ik al jaren (misschien wel al decennia) mooi vind. Inmiddels is het een hele populaire combinatie, maar dat was niet altijd zo. Ik heb in het verleden meer dan eens van opdrachtgevers te horen gekregen dat zwart & wit niet commercieel genoeg was. Had ik weer een heel mooi printje of product getekend in deze "kleuren" en dan werd het vaak toch afgeschoten. Het grote publiek zou dit niet kopen. Jammer vond ik dat altijd, maar gelukkig zijn de tijden nu anders en is er (alweer een tijdje) een heuse monochrome trend. Ik leefde me uit op een moodboard voor de babykamer met zwart & wit én met wolkjes (die zijn toch te leuk voor babykamers?). 1 Nesting dolls van PS ik hou van jou met illustraties van Sketch Inc. Via Wolf en Wolkje2 Wolkjes stickers om je eigen behang mee te creëren of om een oude kast weer op te leuken. Je kunt er zoveel mee doen, ik vind ze helemaal leuk. Ik tekende ze dan ook zelf voor mijn collectie ministickers ;-) 3 Kussen in wolkvorm van ISO via Made. 4 Dit dekentje van Farg Form maakt me helemaal happy. Ik heb het zelf en ik kan je zeggen dat het heel vaak gebruikt wordt. Het staat overal mooi bij en het is ook nog eens lekker zacht. Ik kreeg het van Annelies. Zij was vroeger, toen mijn zus en ik nog klein waren, onze nanny. Nog steeds hebben we heel goed contact, zo bijzonder. Ze kocht het bij Gras onder je voeten. 5 Nijntje hanglamp van Mr. Maria. Wie houdt er nu niet van Nijntje?

No comments:

Post a Comment