Friday, May 27, 2016

Op naar de 30.000?

Whoowhooo, sinds afgelopen week heb ik maar liefst 21.000 followers op Pinterest! Hoe leuk is dat? Ik voel me vereerd dat zoveel mensen de moeite nemen om me te volgen. Ik vind het ook een geweldig handig medium dat Pinterest, zowel voor de "profi stylist" als de drukke huismoeder die haar huis toch ook leuk wilt inrichten en altijd op zoek is naar inspiratie. Nu schaar ik mezelf even tot de eerstgenoemde en worden moodboards hier al gemaakt voordat Pinterest bestond. Maar door Pinterest is dat maken van moodboards nu veel makkelijker geworden omdat je een hele goede databank van beeld creĆ«ert. Ik ben altijd wel op zoek naar mooi beeld en nu kun ik dat heel handig bewaren. Bewaren als inspiratie voor de grote kinderkamer renovatie (maar liefst 3 kamers!) die eraan komt hier in huis of bewaren voor iets dat nu nog niet relevant is, maar misschien wel in de toekomst, zoals een bruiloft bijvoorbeeld :-). Ben je geen van die 21.000 bovengenoemde en wel nieuwsgierig naar wat ik al die uren dat ik aan het "Pinnen" ben nu daadwerkelijk voor mooie plaatjes bewaar? Ik zou het heel leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen op mijn Pinterest pagina! Alvast een heel goed weekend!

No comments:

Post a Comment