Thursday, May 12, 2016

Nieuwe collectie raamstickers in de maak!

Eindelijk ben ik weer eens aan de nieuwe collectie raamstickers toegekomen. De collectie zit al heel lang in mijn hoofd maar om een of andere reden lijkt ie maar niet af te komen. Nu zit ik de afgelopen maanden op mijn heerlijke lichtblauwe wolk, dus ik weet wel waar het aan ligt... maar ik vind het nu toch echt eens tijd worden om mijn nieuwe creaties zo langzaamaan de wereld in te slingeren. De stickers staan nog niet online (nee, zover ben ik dan weer niet), maar de bestanden met de ontwerpen zijn nu helemaal uitgewerkt en klaargemaakt zodat de stickers straks op maat gemaakt en gesneden kunnen worden. De volgende stap is het maken van beeldmateriaal voor de website en ze dan ook daadwerkelijk invoeren in de shop. Ik hoop dat me dat allemaal deze maand nog lukt (ik roep het maar hier, dat is dan mijn hoognodige stok achter de deur). Buiten deze "Stippen" serie zit er nog meer in de pijpleiding. Ik houd jullie op de hoogte. En laat vooral je mening achter over deze dessins. Zie jij deze gestippelde raamstickers wel zitten (de stippen worden dus uit de folie gesneden zodat er een mooie grafische oplossing ontstaat om inkijk tegen te gaan, maar waar je toch nog een beetje contact met de buitenwereld behoudt) of mag het voor jou allemaal wel iets uitbundiger/romantischer? Ik laat me graag inspireren door jullie.1 comment:

  1. Nee, het is mooi zo. Tijdloos en past overal bij.
    Succes met 'de laatste loodjes'....

    ReplyDelete