Thursday, May 19, 2016

Dankbaar!

Deze foto maakte ik vandaag precies een halfjaar geleden. Wat gaat de tijd toch snel, kleine Mees is al bijna 6 maanden! En wat een heerlijke 6 maanden waren dat! Van werken kwam er maar weinig terecht, mijn dagen waren vooral gevuld met Mees. Gezellig samen in bed liggen, gezellig samen naar de stad, Mees voeden (wat is borstvoeding toch handig en mooi om te geven als het lukt), Mees lekker badderen etc. Ik geniet enorm van deze bijzondere periode en van ons gezin. Ik voel me dan ook zeer gezegend met 3 ontzettend lieve kinderen. De oudste 2 zijn ook dol op hun nieuwe broertje en dat is zo mooi om te aanschouwen. Ik smelt helemaal als de oudste heel teder z'n hand op Mees z'n hoofdje legt (hij is zo voorzichtig de schat) en als de ander vanuit het niets roept "Ik hou van Meesje!". Ik ben een dankbaar mens.
Zoals jullie misschien wel merken ben ik de laatste weekjes wat meer aanwezig hier op het blog en ook in de Studio wordt weer wat meer werk verzet. Want hoe heerlijk en bijzonder deze periode ook is, het is nu langzaam wel tijd om weer wat meer aan het werk te gaan. Nu was ik de eerste week na mijn bevalling wel alweer aan het werk, dus niet denken dat ik helemaal niks heb gedaan. Maar de vernieuwingen in de collectie stickers hebben wel wat op zich laten wachten en daar wordt nu achter de schermen hard aan gewerkt.
Meesje wordt nu wakker terwijl ik dit typ, dus ik brei er een eind aan. Ik wens jullie nog een fijne dag! En als er nieuws is over de nieuwe collectie dan laat ik het jullie weten.

No comments:

Post a Comment