Wednesday, June 8, 2016

Ja!

Vandaag heb ik een heeel leuk nieuwtje! Nou ja "nieuwtje", zeg maar life changing nieuws! Mijn lief heeft me ten huwelijk gevraagd! En ik zei natuurlijk "Ja"! Iedereen die me een beetje kent weet wel dat ik heull graag wil trouwen Er werden ook regelmatig hints gegeven aan manlief, maar deze liet zich niet haasten (we zijn 15 jaar bij elkaar...). En hoewel sommigen het idee hadden dat ik niet kon wachten, vond ik het eigenlijk wel best. Ik wist dat hij me wel een keer zou vragen en nu had ik nog de tijd om erover te fantaseren hoe de grote dag eruit moest komen te zien  (als je eenmaal bent getrouwd kan dat niet meer). Ik bedacht me hoe ik het feest zou stylen, welk kleurenpalet ik zou gebruiken en trouw ik wel in het wit (ik draag altijd zwart)? Heerlijk vond en vind ik het om daarover na te denken. Verschillende kleurenschema's zijn in al die jaren de revue al gepasseerd en ook de ideeën over de bloemen, hapjes, decoratie etcetera, etcetera veranderden nog wel eens. Op Pinterest heb ik al jaren verschillende moodboards die over bruiloften gaan en daar heb ik het nodige beeld verzameld (lees duizenden foto's!). En nu is het dan zover! Nu mag ik voor het eggie gaan fantaseren en bedenken! Spannend en vooral heel leuk! Mijn hoofd loopt helemaal over van alle ideeën die ik de afgelopen jaren heb gehad en die er nu opeens uitknallen! Ik zou zo Weddingplanner kunnen worden ;-). Nog even over het aanzoek zelf, niet geheel onbelangrijk. Dit was in restaurant O'Pazzo in Rotterdam. Jaren geleden toen we nog in Rotterdam woonden zijn we daar veel gaan eten, we woonden er vlakbij. Ook toen onze Tein er al was gingen we er nog vaak naartoe, hij lag dan in de kinderwagen die naast onze tafel stond. En nu 8 jaar later zaten we er weer, met dezelfde kinderwagen waar nu de jongste in lag en 2 prachtige kinderen aan tafel. Heerlijk met z'n vijvjes nostalgisch dineren. Ik had niks aan zien komen... maar ergens tussen het voor en hoofdgerecht ging er onverwacht iemand op de knieën! Het aanzoek was heel persoonlijk en lief en Rik had ook nog eens een mooie ring voor me uitgezocht. Ik ben er heel gelukkig mee en een enorme bofbips!

4 comments:

 1. Wauw gefeliciteerd haikje. Veel plezier met de voorbereidigen

  ReplyDelete
 2. Ah lief!! Gefeliciteerd en geniet van de voorpret. Nu kiezen uit al die duizenden pinterest foto's :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je! Inderdaad inspiratie te over :-)

   Delete