Monday, March 20, 2017

Bruiloft inspiratie

Zoals jullie wellicht weten (ik deelde het hier met jullie) ben ik vorig jaar (ein-de-lijk) ten huwelijk gevraagd. Nou, Rik zal het weten dat ie op de knieën is gegaan, ik kan aan niks anders meer denken dan aan onze grote dag! Er wordt hier in huis druk "gefröbeld" aan allerlei persoonlijke details voor de grote dag (lees: de woonkamer is ontploft) en de belangrijkste zaken voor de grote dag zijn geregeld. Nu kom ik op mijn zoektocht voor de bruiloft heel veel mooie dingen tegen en ik vind het leuk om hier wat van met jullie te delen. Bijvoorbeeld zoals deze mooie ringendoosjes van The Mrs. Box. Ik ben er verliefd op! Ze zijn er in héél veel kleuren, en je kunt er ook een monogram op laten zetten. Mooi voor je verlovingsring maar ook prachtig voor jullie trouwringen, er is nu namelijk ook een serie doosjes waarin je 2 ringen kunt doen. Goedkoop zijn ze niet en je moet ze laten overvliegen uit Amerika, maar deze wil je toch gewoon hebben? Ik vind ze te leuk! Ik word helemaal blij van dit soort kleine & mooie details. 
1 comment:

  1. Inderdaad mooie ringkussen (doosjes) zelf had ik een ringkussen van jute gemaakt, ook erg mooi geworden al zeg ik het zelf! En niet zo duur.

    ReplyDelete