Thursday, December 8, 2016

Een witte Kerst is altijd goed

De Kerst komt eraan! Wat kijk ik daar altijd naar uit. Ik vind het zo'n gezellige periode en ik hou ervan om het huis helemaal in Kerstsfeer te brengen. Dit jaar is onze boom redelijk laat, want we gaan hem zaterdag pas uitzoeken. Ik krijg nu dus al helemaal kriebelende handen omdat ik op alle social media de ene na de andere Kerstboom zie opduiken. Ik wil ook! Maar nog even geduld. We vierden maandag nog Sinterklaas en gisteren werden er 3 grote kasten gebracht die ik bestelde bij Ikea. Omdat mijn kast op mijn oude Studio nu van Tein is en ik op zolder wat (inefficiĆ«ntere) kasten heb moeten wegdoen om plaats te maken voor mijn nieuwe Studio, heb ik een gierend tekort aan kastruimte en een heleboel lossen spullen, vandaar die nieuwe kasten. Nu ik dit typ staat er een huilend jongetje aan mijn t-shirt te trekken, Meesje is niet lekker en eigenlijk kom ik nergens aan toe. Het liefste heb ik de kasten klaar voordat de Kerstboom komt, maar het is een wonder als die kasten zaterdag staan zoals ik gepland had, gezien de hangerigheid van ons mannetje. Ik ga lekker met hem op de bank liggen. Nog even over Kerst: dit jaar zijn mijn Kerstkleuren blauw, grijsblauw, grijs, zilver, zwart en wit. Zoals je al begreep is er op dit moment nog geen Kerstversiering hier te bekennen, maar om alvast in de Kerststemming te komen laat ik jullie hier alvast wat witte Kerstinspiratie zien van een paar jaar geleden hier in huis. Altijd mooi om witte versiering te doen, je kunt zoveel met wit! Ik kies (meestal) elk jaar een ander kleurenthema omdat ik dat zelf heel leuk vindt en bijna iedere keer bij mijn interne Kerst brainstorm denk ik wel een keer "zal ik weer wit doen?". Wit is zo simpel en toch heel stijlvol!

No comments:

Post a Comment