Tuesday, December 13, 2016

My Wishlist

De Kerst komt eraan! We hebben de boom sinds zondag staan. Ik was niet lekker, maar de boom moest toch echt af en ik moet zeggen dat voelt dan toch wel weer goed als je dan in je huispakje toch nog wat uit je handen krijgt. Ik voel me nu gelukkig weer stukken beter, alleen nog een beetje verkouden. Ik realiseerde me dat het over anderhalve week al Kerst is: an-der-hal-ve week! Waar blijft de tijd? Nu weet ik dat de Kerstman graag in de stad gaat shoppen, maar als ie nog wat online wilt kopen dan is NU de tijd. Ik dien bij deze dan ook een verlanglijstje in... Sommige van de items staan al jaren op mijn lijstje, andere zijn nieuw, maar ze zijn allemaal stuk voor stuk welkom hier onder de boom. 1 Deze letterbox van A Little Lovely Company is al een tijdje een enorme hit, je zou bijna zeggen: wie heeft hem nu nog niet? Nou ik, en ik ben hem nog lang niet beu, dus zou hem graag onder de boom vinden. Wel graag de witte versie die je hier ziet, die heeft een witte rand ipv een zwarte. Te koop via o.a. mijn favoriete Belgische webshop Wolf en Wolkje. 2 Mooie zilveren ring met een gepersonaliseerde tekst erin. Leuk om er een paar aan een vinger te doen. Deze fijne & mooie exemplaren zijn van Mamakado en ook nog eens heel betaalbaar. 3 Deze Little Bold kandelaar van Roderick Vos voor Moooi staat ook al een tijdje op mijn wishlist. Geen goedkope jongen, dus vrees dat deze er nog wel even op blijft staan... niet erg, het is goed om wensen over te houden. 4 NEE, ik heb nog steeds geen Le Creuset pan. JA, ik zou er wel graag eentje willen. Te koop via o.a. De Bijenkorf5 Van deze Eames stoelen van Vitra heb ik er al een paar, maar daar kun je er nooit genoeg van hebben, toch? Wat staat op jullie lijstjes? Van welke items droom jij al jaren? 

1 comment:

  1. Fijn lijstje, zou ik zo over kunnen nemen. De stoelen heb ik gekregen op mijn 50-ste verjaardag. Zo blij mee! Die lichtbox vind ik ook erg leuk. Ga even in die Belgische webwinkel kijken. En beterschap met de laatste restjes verkoudheid.

    ReplyDelete