Tuesday, November 29, 2016

Hiep hiep hoera!

Mees is 1 geworden! Dus we hadden een feestje. Ik had zelf een taart gebakken en ik moet zeggen dat die best goed gelukt was! Nu ben ik helemaal geen bakwonder, maar voor bijzondere gelegenheden vind ik het leuk om zelf iets te bakken. Het kost wel enorm veel tijd en dat heb ik meestal niet zo vlak voor een feestje. Mijn tijd gaat dan op aan slingers ophangen, ballonnen opblazen, foto's uitzoeken, uitprinten en ophangen (ik hang altijd een stuk of 10 van mijn favoriete foto's van de jarige job op), taart toppers maken, koken (meestal zijn de feestjes met eten) en het huis moet er ook nog spik en span uitzien! Dus tijd om een taart te bakken is er meestal niet, maar zo nu en dan wordt er een strakke planning gemaakt zodat er tijd overblijft voor het bakken van een taart. Zo gebeurde dat nu dus ook. De avond ervoor was ik om half twee 's nachts nog wat versieringen aan het ophangen zodat ik de dag erna mijn handen vrij had om te bakken. Het feestje was zeer geslaagd met een vrolijke jarige job en gezellig bezoek. We hadden een hele leuke dag en ons mannetje is nu gewoon al 1! Wat gaat de tijd toch snel.
1 comment:

  1. Gefeliciteerd! En wat een prachtige foto's. Daar zullen je kinderen later met heel veel plezier naar kijken.

    ReplyDelete