Tuesday, November 1, 2016

Stoere jongenskamer met blauwe accenten

En toen was het alweer november. Wat gaat de tijd toch snel! Een jaar geleden zat kleine Mees nog in mijn buik en nu kruipt er hier een heerlijk vrolijk mannetje rond. De Herfstvakantie zit er weer op en ik heb de oudste twee eindelijk blij kunnen maken met een nieuwe kamer! Ik schreef hier al eerder dat Mees nog steeds bij ons op de slaapkamer slaapt en dat, voordat hij een eigen kamer krijgt, er eerst een hele volksverhuizing moet plaatsvinden hier. Mijn Studio moest naar de zolder (dat is gebeurd, vraag alleen niet hoe die er nu uitziet…), Tein ging naar mijn oude studio en Fiene naar Tein’s oude kamer en dan kan Mees in Fiene’s oude kamer. Volgen jullie het nog? De planning was dat dit allemaal klaar was als Mees een half jaar was, nou dat lukte dus niet helemaal. Maar afgelopen week was het dan eindelijk zover! Tein en Fiene hebben allebei een nieuwe kamer (euhh nee, de babykamer is nog steeds niet klaar)! Foto’s zal ik hier later delen (als ik ze heb gemaakt), maar ik begin alvast met een inspiratie moodboard voor een stoere jongenskamer. 1 Zo’n mooie Eames stoel van Vitra is niet alleen prachtig aan de eettafel maar ook een echte eye catcher in de kinderkamer. 2 Bliksemschicht stickertjes, ik zal niet zeggen van welk merk… als je het echt wilt weten dan kun je hier klikken ;-). 3 Star Wars is favoriet bij mijn zoon. Ik probeer dekbedovertrekken met Star Wars prints buiten de deur te houden, maar ergens zo’n pop moet kunnen toch? Via de Bijenkorf. 4 Tein kreeg laatst van mijn vader deze mooie muziek box van JBL. Kan hij lekker muziek luisteren op z’n kamer. Mijn vader heeft een dingetje met geluidsboxen en hoofdtelefoons, er is altijd wel een betere te koop denkt hij en dan heeft hij opeens weer een nieuwe hoofdtelefoon gekocht. Toen we met z'n alle naar de winkel gingen om voor Tein een boxje uit te zoeken vond ik een kleinere (en goedkopere) een prima keuze, maar nee volgens mijn vader was deze echt beter, ik kon er niks meer tegenin brengen! Dus deze werd het. Ik vind hem heel mooi, maar ik vond het wel een groot cadeau. Ikzelf heb naast mijn computer hele crappy boxjes staan (nee, ik heb dus geen “dingetje” met geluidsboxen) en mijn lief merkte laatst op dat onze zoon nu betere muziek op z’n kamer heeft dan ik. Tja, wat moet ik daar nu over zeggen, hij heeft gelijk. 5 Mooie bedsprei (kijk dat mag dan weer wel op het bed) van het merk Hay, te koop bij Flinders. Staat mooi & gezellig en is ook nog eens lekker om onder te kruipen. 

No comments:

Post a Comment