Wednesday, July 15, 2015

Zwart & Wit babyinspiratie

Ik ben in mijn hoofd al druk bezig met het inrichten van onze babykamer. Voor anderen weet ik altijd precies welke stijl of kleur er bij hun huis/bedrijf past. Maar voor mezelf heb ik nogal de neiging om te blijven twijfelen, er zijn zoveel mooie kleurcombinaties & stijlen! Eén  van de opties die door mijn hoofd spelen is Zwart & Wit. Dus ik maakte een blogpost met allemaal leuke zwart witte hebbedingen voor de baby. Ik zou ze allemaal stuk voor stuk willen hebben! En hoewel ik nog geen definitieve keuze heb gemaakt voor de babykamer denk ik dat ik altijd wel een plekje heb voor deze items!
1 XL hydrofielluiers van En Las Nubes. 2 Hoe stylish is dit dekentje? Het is van het Belgische L'Atelier de Juliette. Ze heeft ook hele mooie verschoonmatjes, ook daar zou iemand me heel blij mee maken! Neem vooral eens een kijkje in haar Etsy shop. 3 Rompertje van Farg Form uit Zweden via Gras onder je voeten. 4 Speelkleed van Nobodinoz via Wolf en Wolkje. Ben je al in de webshop van deze nieuwe Belgische webshop geweest? Is echt een aanrader! 5 Kussen van Fine Little Day via Livv Lifestyle.

No comments:

Post a Comment