Wednesday, July 8, 2015

Geweldig nieuws!

Zo, hier is dan mijn eerste blogpost in het Nederlands. Hoewel het de bedoeling is dat ik in het Nederlands beter kan schrijven voelt het toch even onwennig. Ik speelde al heel lang met de gedachte om in het Nederlands te schrijven hier. Maar er zijn zoveel Engels lezende bezoekers op het blog dat ik de knoop nooit echt durfde door te hakken. Je wilt toch graag met je blog groeien en niet een deel van je bezoekers "afstoten". Maar omdat ik wel geloof in het doen van dingen die je blij maken en die dicht bij je staan heb ik toch besloten om het roer om te gooien en in het Nederlands verder te gaan. Toen ik maandag deze beslissing hier bekend had gemaakt twijfelde ik zelfs nog. Maar wat deed het me goed om te zien dat mijn bezoekersaantal juist heel hoog was maandag en voor het eerst sinds tijden ook weer meer Nederlandse bezoekers dan Amerikaanse. Dus bedankt daarvoor! Dat geeft me vertrouwen dat ik de juiste keuze heb gemaakt, dat had ik misschien wel even nodig. Nu terug naar het eigenlijke onderwerp van deze blogpost: mijn geweldige nieuws. Zie je op de bovenste foto die bobbel? Daar zit ons derde kindje! Jaaah, ik ben zwanger! Super blij zijn we ermee! Jullie gaan de komende tijd vast nog heel veel Baby dingen van me zien hier op het blog. Ik ben al aan het brainstormen over hoe het kamertje eruit moet gaan zien en vind het heerlijk om weer helemaal in de zwangerschapsmodus te zitten. We weten al wat het wordt en volgende week zal ik dat met jullie delen :-). Tot dan?
 

2 comments:

  1. Congrats Haikje,
    I remember how I loved the way you were talking about motherhood.
    Lucky baby with such a great mama!

    ReplyDelete
  2. oh Haikje wat geweldig leuk nieuws, een derde kindje! Gefeliciteerd! Mooie buik heb je al :). X Wimke

    ReplyDelete