Thursday, June 15, 2017

Win raamstickers van Studio Haikje!

We geven deze week een set Doily raamstickers én een meter van onze Lace raamsticker weg! Wie kans wilt maken om er eentje te winnen mag onze Facebookpagina liken (als je onze Facebook pagina al volgt = natuurlijk al helemaal goed) en hier in de comments aangeven welke je van de 2 wilt winnen. Ik ben benieuwd welk model het populairst is :-)

5 comments:

 1. Wat leuk. Ik ga voor de Doily raamstickers.

  ReplyDelete
 2. ik vind het kanten " gordijntje"erg leuk

  ReplyDelete
 3. Wat ziet dat er leuk uit!
  Ik vind het moeilijk om te kiezen, maar bij ons thuis denk ik dat Lace raamsticker leuker staat
  Fijne dag en geniet van het zonnetje ;-)
  Anita Diepeveen a.tuuk@hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Ik zou graag de lace willen winnen zodat ik wat privacy in mijn caravan kan hebben.

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie raamstickers. Zelf past het niet in mijn interieur. Maar het heeft me wel geïnspireerd om zelf raamstickers te maken

  ReplyDelete