Saturday, October 8, 2016

Meet The Blogger 2016

Dat was me het weekje wel. Mees zat de hele week niet lekker in z'n velletje. Iets met een oorontsteking en een doorkomend tandje. Heel zielig voor hem en als moeder raak ik altijd een beetje van slag als er iets met de schatjes is. Los daarvan kost het ook heel veel tijd zo'n mannetje dat z'n draai niet kan vinden (ik zal niet over het slaapgebrek beginnen ;-)). Dus van veel werken is het niet gekomen deze week, vandaar ook deze blogpost iets later dan gepland. Ik begon de week (laten we voor het gemak zeggen dat de week zaterdag is begonnen) namelijk heel leuk! Ik was bij Meet The Blogger in Amsterdam. Een event waar allemaal bloggers samenkomen om gezellig met elkaar te kletsen (leuk om de gezichten achter al die blogs in het echt te zien) en ook om wat te leren en geïnspireerd te worden. Er zijn leuke lezingen, leerzame workshops en daarbij ook nog eens lekker eten. Een van de hoogtepunten van de dag was voor mij dat ik Holly Becker van Decor8 (zeg maar één van 's werelds grootste blog op het gebied van interieur) heb ontmoet! Ik volg haar blog al jaaaren, heb ook wel eens zo nu en dan contact met haar (ze heeft mijn stickers wel eens laten zien op het blog, ze heeft mijn blog een keertje genoemd op haar blog, ons huis was te zien op Decor8 en ik volgde verschillende cursussen over bloggen bij haar), maar ik had haar nog nooit ontmoet. Tot afgelopen zaterdag dus... ik was een beetje zenuwachtig, want wat ga je zeggen als iemand ineens in het echt voor je staat? Maar die zenuwen waren meteen verdwenen toen ik met haar praatte. Ze is zo'n aardige, eerlijke en lieve vrouw. We gingen samen op de foto en hoe leuk....... die foto heeft Holly op haar blog geplaatst! Ja, ik voel me net een klein kind, een heel vrolijk en blij klein kind :-). Aan het einde van de dag kreeg iedereen een Goodie Bag, en omdat ik het leuk vind om al die leuke en lieve bloggers wat te geven (en het nog leuker zou vinden als ze over mijn stickers bloggen ;-)) had ik kleine kruis stickertjes in de Goodie Bag gedaan. Maar liefst 150 zakjes met stickers had ik klaar gemaakt en die zijn dus uitgedeeld in de Goodie Bag. Ook waren mijn kruis stickers in verschillende maten en kleuren gebruikt voor de aankleding van het event. Het was voor mij even stressen om die op tijd af te krijgen, maar zoals je ziet op de foto's was dat gelukt. Nu waren er nog meer stickers geplakt dan je hier op de foto ziet, maar die waren oranje en dat vond ik niet op het blog passen ;-). Maar het zag er heel leuk uit!2 comments: